Onze Geschiedenis

Gawa is met in totaal 4 personen gestart op het bedrijventerrein de Houkesloot in Sneek. Hier werd een deel van een bedrijfspand gehuurd.

2006 – Nieuwbouw bedrijfspand
Gawa is in 2006 met circa 10 werknemers verhuisd van het bedrijventerrein de Houkesloot naar een nieuw bedrijfsgebouw op het bedrijventerrein de Hemmen in Sneek. Aan het tot dan gehuurde bedrijfspand werd een nieuwe functie toegekend.

2008 – Uitbreiding Magazijn
Na circa 2 jaar werd het nieuwe bedrijfspand te klein om de groeiende orderportefeuille binnen de huidige muren te kunnen realiseren. Daarom is besloten om het bestaande pand uit te breiden met circa 550 m². In de uitbreiding is de expeditie en het magazijn ondergebracht.

2011 – Aankoop naastgelegen bedrijfspand
Tussen 2006 en 2010 heeft Gawa een sterke groei doorgemaakt. Door de combinatie van een sterke groei en het te koop komen te staan van het naastgelegen bedrijfspand is overgegaan tot de koop daarvan. Het totale bedrijfsoppervlak is met circa 1.800 m² uitgebreid tot circa 3.600 m².

2012 – Koppeling beide bedrijfspanden
Uit praktisch oogpunt zijn in 2012 de beide bedrijfspanden aan elkaar gekoppeld en is de situering van het machinepark geoptimaliseerd. Afhankelijk van de lopende orderportefeuille heeft Gawa op het moment een personeelsbestand dat varieert tussen de 25 en 40 werknemers.

Het Team

Personeel (1280x597)

In de Media

Eind 2014 een project in samenwerking met Gawa afgerond. De installatie is geïntegreerd in het proces en werkt naar verwachting. Door externe factoren zou de levering vertraagd worden. Door de inspanningen van Gawa is de levering minimaal vertraagd.
dhr. S. Holtrop, IFEW