Headers Ø506 – Nederland

Headers Ø506 mm – Nederland

Voor een opdrachtgever heeft Gawa T-trekwerk uitgevoerd in een basisleiding van Ø506 x 3 mm. De totale opdracht omvat 24 leidingstukken met een lengte van 6 meter waar in totaal 256 T`s zijn getrokken variërend in diameter van Ø48,3 mm tot 273 mm.

Opdrachtgever:

-

Oplevering:

Oktober - 2015

Huhtamaki Molded Fiber Technology

Leidingsysteem – Zuid Amerika

Gawa heeft voor een klant een leidingsysteem gebouwd waar een dikke emulsie in line secuur wordt gemengd tot een homogeen product met de juiste viscositeit voor een optimale werking van de vervolg stap in de betreffende productielijn. Tevens zijn er injectiepunten aangebracht waarbij additieven in het hart van de leiding geïnjecteerd kunnen worden.

Opdrachtgever:

Huhtamaki Molded Fiber Technology

Oplevering:

Januari - 2015

Ensland Stärke GmbH

Zetmeel installatie Kyritz – Duitsland

Zetmeelproducent Emsland Stärke GmbH heeft eind 2012 besloten om het bestaande productieproces te vernieuwen door een efficiënter productiesysteem gebaseerd op hydrocyclonen.

Eind juni 2013 is de nieuwe installatie opgeleverd.

Opdrachtgever:

Emsland-Stärke GmbH

Oplevering:

Juni 2013

Lakeland Dairies

Lactose installatie – Killeshandra Ierland

Eind 2012 heeft Gawa in samenwerking met Vortex SLS een hydrocyclone installatie opgeleverd bij Lakeland Dairies. De installatie wordt ingezet om op een efficiente wijze de lactosekristallen af te scheiden uit het weiconcentraat. De hydrocyclone installatie zal de bestaande decanters in het proces vervangen.

Door de aanpassing aan het proces zal het water- en energieverbruik afnemen, zal het rendement van het proces worden verhoogd, de hygiëne van het proces zal verbeterd worden en de kosten voor onderhoud zullen sterk afnemen.

Opdrachtgever:

Lakeland Dairies

Oplevering:

December 2012