Onze vakgebieden:

Gawa heeft een breed vakgebied opgebouwd gebaseerd op jarenlange ervaring en creativiteit. Door het diverse vakgebied te combineren zijn wij in staat veel projecten voor onze klanten te verwezenlijken.

Bekijk onze vakgebieden

Onze projecten

Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en toeleveranciers hebben we de afgelopen jaren mooie mijlpalen bereikt.

Bekijk onze projecten

Kwaliteitscontrole

Om aan de strenge eisen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen handteren wij een doelmatige kwaliteitscontrole.

Lees meer
.

Latest News

  • Did you know that the Unyson Framework Options are integrated with Customizer? http://t.co/S7tV00TWwk #Framework #WordPress #UnysonWP
  • Unyson WordPress Framework is the fastest and easiest way to develop a premium theme. I highly recommend it http://t.co/NiDY5siKs3 #unysonwp
  • 40% OFF on all our premium WordPress themes this weekend. Find out more: http://t.co/8bsq8oog7P
  • @mitchell_bakker Have you posted on our Support Help Desk? We will respond as soon as possible.
  • @mixtlivalentino have you managed to checkout successfully? We can help,just let us know if you need help via email (see our website)
Huhtamaki Molded Fiber Technology

Leidingsysteem – Zuid Amerika

Gawa heeft voor een klant een leidingsysteem gebouwd waar een dikke emulsie in line secuur wordt gemengd tot een homogeen product met de juiste viscositeit voor een optimale werking van de vervolg stap in de betreffende productielijn. Tevens zijn er injectiepunten aangebracht waarbij additieven in het hart van de leiding geïnjecteerd kunnen worden.

The Charges:

Huhtamaki Molded Fiber Technology

The Verdict:

Januari - 2015

Beoordeling klant:

Eind 2014 een project in samenwerking met Gawa afgerond. De installatie is geïntegreerd in het proces en werkt naar verwachting. Door externe factoren zou de levering vertraagd worden. Door de inspanningen van Gawa is de levering minimaal vertraagd.
dhr. S. Holtrop, IFEW